VW-værksted siden 1964

Har du en VW, som skal have udført en reparation eller service, og leder du efter et specialiseret VW-værksted nær dig? Så er du kommet til det helt rette sted. På vores autoværksted, Tim Svanholt Automobiler er vi specialiserede inden for blandt andet VW og har været det siden 1964. Vi tilbyder både reparation, serviceeftersyn samt køb og salg af VW-biler.

Vores VW-værksted har en central beliggenhed i Roskilde, og det er derfor let tilgængeligt for dig, der kommer fra Tune, Ringsted eller andre omkringliggende områder. Vi har kunder fra hele Sjælland, der enten har brug for at få repareret deres Polo, UP eller en helt tredje model, eller som er på udkig efter en VW til salg.​

Salg af brugte VW-biler

Hvis du leder efter en brugt VW/Folkevogn, så er du velkommen til at kigge forbi vores VW-værksted for at se vores udvalg af VW-biler. Du kan også finde en oversigt over vores brugte biler til salg.​

Kan du ikke finde en bil, der matcher dine behov, hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige bil til den ønskede pris. Fortæl os om dine krav og dit budget, så screener vi markedet for dig og hjælper dig med at skaffe den ønskede bil hjem med det helt rette VW-tilbehør.

Køber du din bil gennem os, har du desuden mulighed for leasing. Læs mere om finansiering og privatleasing her.​

Kontakt vores VW-værksted og hør mere eller book en tid

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores VW-værksted kan gøre for dig, eller ønsker du at booke tid til en reparation eller et serviceeftersyn, kan du enten kontakte os på telefon 46 480 500 eller e-mail mail@svanholtautomobiler.dk.

Alternativt kan du også skrive til os via vores chat, hvis du har nogle spørgsmål angående priser eller lignende.​ Vi er desuden også Porsche-værksted.

Svanholt Automobiler

Specialister i Audi, VW, Skoda, Seat og Porsche

Tryghed, tillid og indgående erfaring.

Specialister siden 1964

Stort kendskab og ekspertise igennem mere end 50 år.

​Vores kunder er glade for os

Vi er anmeldt til 4,6 stjerner på baggrund af +40 anmeldelser på Google

Åbningstider

​Mandag - fredag 07.30 - 15.30

Vedr. køb/salg er der udvidede åbningstider efter aftale.

Middagslukket mellem 12.00 - 12.30

Kontakt os i dag!