AUTOREPARATION MED SPECIALE INDEN FOR AUDI, VW, PORSCHE, SKODA OG SEAT​

Tim Svanholt Automobiler i Roskilde har mange års erfaring med alle former for reparation og vedligeholdelse af Volkswagen, Audi, Seat, Skoda og Porsche.

Så vil du have din bil i professionelle og troværdige mekanikerhænder til din næste autoreparation, er det bare at lægge vejen forbi vores autoværksted nær byen Lejre, når bilen trænger til reparation eller service. Vi klarer alt fra gearkasse og motor til kørelys og bremser, og vi sørger altid for at bruge de reservedele, der tjener din bil bedst.

Serviceeftersyn

Har du købt ny bil, kræver producenterne periodiske serviceeftersyn, hvis garantien skal gælde, og de eftersyn kan vi udføre for dig til en konkurrencedygtig pris.

Et lille servicetjek koster 550 kr. (ekskl. moms), mens et stort servicetjek koster 1.330 kr. (ekskl. moms). Så har du sikkerhed for at være godt kørende.​

Skyldning af automatgearkasse

Oplever du problemer med din automatgearkasse? Kan du mærke at bilen skifter dårligt gear, er længe om at skifte eller rykker/hakker det ved acceleration? Her kan en skylning af automatgearkasse være til stor hjælp, da man hermed kan skifte den gamle olie i gearkassen 100% ud.

Ved almindeligt olieskift på gearkassen vil der oftest være op til 45% af den gamle olie og slam tilbage.

Det anbefales at man får en skylning af sin automatgearkasse én gang for hver 100.000 km. Dette kan forlænge levetiden for bilens automatgearkasse betydeligt.


Motorrens

Svanholt Automobiler er Certificeret Partner ved​ Bedremotor.
Det betyder, at vi har et højt fagligt niveau i relation til sodrelaterede problemer og motorrens. Når du lader Svanholt Automobiler rense din motor, får du en renere og bedre motor på bare 45 min.


Læs mere →  Bedremotor og motorrens

Kundebiler

Det kan være svært at undvære bilen, når den skal på værksted. Derfor har vi hos Tim Svanholt Automobiler kundebiler, som vores kunder kan leje.

​Det koster 160 kr. (ekskl. moms) pr. dag at leje en bil – husk at booke kundebilen i forvejen, så vi kan reservere den til dig.

Bliver vi uenige om en faktura, en reparation eller lignende, kan du klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup.

Kontakt os her

Svanholt Automobiler

Specialister i Audi, VW, Skoda, Seat og Porsche

Tryghed, tillid og indgående erfaring.

Specialister siden 1964

Stort kendskab og ekspertise igennem mere end 50 år.

​Vores kunder er glade for os

Vi er anmeldt til 4,6 stjerner på baggrund af +40 anmeldelser på Google

Åbningstider

​Mandag - fredag 07.30 - 15.30

Vedr. køb/salg er der udvidede åbningstider efter aftale.

Middagslukket mellem 12.00 - 12.30

Kontakt os i dag!