Audi værksted i Roskilde

​Som et af få Audi-specialværksteder på Sjælland kan Tim Svanholt Automobiler udføre alle former for reparation, renovering, og synsklargøring af Audi-biler, uanset hvilken type eller model det handler om.

Skylning af automatgearkasse

Oplever du problemer med din automatgearkasse? Kan du mærke at bilen skifter dårligt gear, er længe om at skifte eller rykker/hakker det ved acceleration? Her kan en skylning af automatgearkasse være til stor hjælp, da man hermed kan skifte den gamle olie i gearkassen 100% ud.

Ved almindeligt olieskift på gearkassen vil der oftest være op til 45% af den gamle olie og slam tilbage.

Det anbefales at man får en skylning af sin automatgearkasse én gang for hver 100.000 km. Dette kan forlænge levetiden for bilens automatgearkasse betydeligt.

Audi-værksted med stor erfaring

I 2014 kan vores autoværksted fejre 50 års jubilæum, og gennem alle 50 år har vi haft Audi-biler som vores store speciale.​

​Det betyder, at din Audi er i de bedste og mest kompetente hænder, når du overlader bilen til vores Audi-værksted i Roskilde.

Kontakt dit Audi-værksted i Roskilde

Har du spørgsmål, eller skal du booke en tid på værkstedet til din Audi, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 46 480 500 eller kigge forbi vores værksted.

Vi står altid klar til at hjælpe Audi-bilejere fra hele Sjælland på vores Audi-værksted i Roskilde.

Kontakt din mekaniker i dag

Tim Svanholt Automobiler

Hovedvejen 45, Øm

4000 Roskilde

Telefon: 46 480 500

Fax: 46 480 588

Mail: mail@svanholtautomobiler.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 07.30 - 15.30

Vedr. køb/salg er der udvidede åbningstider efter aftale.

Middagslukket mellem 12.00 - 12.30