Audi-værksted med stor erfaring

Som et af få Audi-værksted på Sjælland kan Tim Svanholt Automobiler udføre alle former for reparation, renovering, og synsklargøring af Audi-biler, uanset hvilken type eller model det handler om.

I 2014 kan vores specialværksted fejre 50 års jubilæum, og gennem alle 50 år har vi haft Audi-biler som vores store speciale.​ ​Det betyder, at din Audi er i de bedste og mest kompetente hænder, når du overlader bilen til vores Audi-værksted i Roskilde nær Tune og Ringsted på Sjælland.​

​ 

Skal du bruge en brugt Audi?

Vi tilbyder fordelagtige priser på brugte biler, som vi har til salg. Du kan altid opgradere den brugte bil med Audi-tilbehør, så den nærmest føles helt ny. Desuden har vi altid konkurrencedygtige finansieringsmuligheder – også når det gælder leasing.

Skylning af automatgearkasse

Oplever du problemer med din automatgearkasse? Kan du mærke, at bilen skifter dårligt gear, er længe om at skifte eller rykker/hakker det ved acceleration? Her kan en skylning af automatgearkasse være til stor hjælp, da man hermed kan skifte den gamle olie i gearkassen 100% ud.

Ved almindeligt olieskift på gearkassen vil der oftest være op til 45% af den gamle olie og slam tilbage. Det anbefales, at man får en skylning af sin automatgearkasse én gang for hver 100.000 km. Dette kan forlænge levetiden for bilens automatgearkasse betydeligt.​
​ 

Kontakt dit Audi-værksted for flere informationer

Har du spørgsmål i forbindelse med service eller reparation, eller skal du booke en tid på til din Audi, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 46 480 500. Du kan også altid kigge forbi vores autoværksted.

Vi står altid klar til at hjælpe bilejere fra hele Sjælland på vores Audi-værksted. Vi er desuden også VW-værksted.

Svanholt Automobiler

Specialister i Audi, VW, Skoda, Seat og Porsche

Tryghed, tillid og indgående erfaring.

Specialister siden 1964

Stort kendskab og ekspertise igennem mere end 50 år.

​Vores kunder er glade for os

Vi er anmeldt til 4,6 stjerner på baggrund af +40 anmeldelser på Google

Åbningstider

​Mandag - fredag 07.30 - 15.30

Vedr. køb/salg er der udvidede åbningstider efter aftale.

Middagslukket mellem 12.00 - 12.30

Kontakt os i dag!