SYNSKLARGØRING AF BL.A. VW - SERVICERER HELE MIDTSJÆLLAND​

Er det tid til periodisk syn af din bil, så tilbyder vi at klargøre din bil og efterfølgende køre den til nærmeste synshal. 

Vi har gennem mange år klargjort biler til syn for vores kunder. I mange tilfælde kan vi konstatere, at et omsyn og dermed en ny tur til synshallen ville have været nødvendigt, hvis ikke bilen havde været en tur forbi os. På vores autoværksted har vi også bremsefelt, som blandt andet er med til at sikre, at et omsyn forhåbentlig ikke bliver nødvendigt.

Dialog med kunden

At sende sin bil til mekaniker er en tillidssag, og derfor lægger vi stor vægt på at have en tæt kontakt til kunden.

Det betyder også, at hvis vi ved synsklargøringen opdager problemer, som kræver en væsentlig merudgift i forhold til de normale småreparationer, så kontakter vi altid kunden, inden vi udfører arbejdet. På den måde får du aldrig en regning, som pludselig er meget dyrere end det, du havde regnet med.​

Ekstra service

Mange bilejere har en travl hverdag, og synsklargøring samt efterfølgende tur til synshallen kræver måske noget tid, du egentlig ikke har. Men her gør vi det let for dig.

Vi tilbyder nemlig at køre din bil til synshallen og hjem igen efter endt klargøring, og derfor kan du, med mindre vi opdager omfattende problemer med bilen, hente din bil nysynet samme eftermiddag, som du har afleveret den til os om morgenen.

Du er velkommen til at konta​kte os.

Kontakt os her

Svanholt Automobiler

Specialister i Audi, VW, Skoda, Seat og Porsche

Tryghed, tillid og indgående erfaring.

Specialister siden 1964

Stort kendskab og ekspertise igennem mere end 50 år.

​Vores kunder er glade for os

Vi er anmeldt til 4,6 stjerner på baggrund af +40 anmeldelser på Google

Åbningstider

​Mandag - fredag 07.30 - 15.30

Vedr. køb/salg er der udvidede åbningstider efter aftale.

Middagslukket mellem 12.00 - 12.30

Kontakt os i dag!