DU KAN FORVENTE - BILSALG OG - REPARATION ​PÅ VORES AUTOVÆRKSTED​

  • Svanholt Automobiler tilbyder serviceeftersyn, klargøring til syn, reparationer og vedligeholdelse af VW, Audi, Seat, Skoda og Porsche.
  • Vores mangeårig ekspertise indenfor disse bilmærker giver os en erfaring som gør os i stand til at løse opgaverne, med stor grundighed og professionalisme.
  • I de tilfælde, hvor vi kan konstatere at vi af forskellige årsager ikke vil være i stand til at løse opgaven tilfredsstillende, siger vi hellere nej tak til opgaven og henviser til andet sted.
  • Du kan forvente at vi kontakter dig, hvis din bil uventet skal have udført større og dyrere reparationer end det, der i første omgang var hensigten med reparationen.
  • Vi sørger for altid at bruge og sælge de reservedele der tjener din bil bedst, på trods af at de ikke altid er originale men naturligvis opfylder forskrifterne fra fabrikken, og til den pris der, tjener din pengepung bedst.
  • Som din "bildoktor" forsøger vi altid at give dig den bedste og mest reelle rådgivning/vejledning, det gælder naturligvis både reparation, køb/salg, forsikring og finansiering. Vi kan med stolthed fortælle at vi har mange trofaste kunder som i flere generationer, har handlet biler og fået foretaget reparationer hos os.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her

Svanholt Automobiler

Specialister i Audi, VW, Skoda, Seat og Porsche

Tryghed, tillid og indgående erfaring.

Specialister siden 1964

Stort kendskab og ekspertise igennem mere end 50 år.

​Vores kunder er glade for os

Vi er anmeldt til 4,6 stjerner på baggrund af +40 anmeldelser på Google

Åbningstider

​Mandag - fredag 07.30 - 15.30

Vedr. køb/salg er der udvidede åbningstider efter aftale.

Middagslukket mellem 12.00 - 12.30

Kontakt os i dag!