Synsklargøring af bl.a. VW - servicerer hele Midtsjælland

Er det tid til periodisk syn af din bil, så tilbyder vi at klargøre din bil og efterfølgende køre den til nærmeste synshal. 

Vi har gennem mange år klargjort biler til syn for vores kunder. I mange tilfælde kan vi konstatere, at et omsyn og dermed en ny tur til synshallen ville have været nødvendigt, hvis ikke bilen havde været en tur forbi os. På værkstedet har vi også bremsefelt, som blandt andet er med til at sikre, at et omsyn forhåbentlig ikke bliver nødvendigt.

Dialog med kunden

At sende sin bil til mekaniker er en tillidssag, og derfor lægger vi stor vægt på at have en tæt kontakt til kunden.

Det betyder også, at hvis vi ved synsklargøringen opdager problemer, som kræver en væsentlig merudgift i forhold til de normale småreparationer, så kontakter vi altid kunden, inden vi udfører arbejdet. På den måde får du aldrig en regning, som pludselig er meget dyrere end det, du havde regnet med.​

Ekstra service

Mange bilejere har en travl hverdag, og synsklargøring samt efterfølgende tur til synshallen kræver måske noget tid, du egentlig ikke har. Men her gør vi det let for dig.

Vi tilbyder nemlig at køre din bil til synshallen og hjem igen efter endt klargøring, og derfor kan du, med mindre vi opdager omfattende problemer med bilen, hente din bil nysynet samme eftermiddag, som du har afleveret den til os om morgenen.

Du er velkommen til at kontakte os

Kontakt din mekaniker i dag

Tim Svanholt Automobiler

Hovedvejen 45, Øm

4000 Roskilde

Telefon: 46 480 500

Fax: 46 480 588

Mail: mail@svanholtautomobiler.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 07.30 - 15.30

Vedr. køb/salg er der udvidede åbningstider efter aftale.

Middagslukket mellem 12.00 - 12.30