Porsche-værksted med speciale i ældre og klassiske modeller

Er du den heldige ejer af en klassisk Porsche, og er det blevet tid til service eller reparation? Så tag den gerne en tur forbi vores Porsche-værksted. Hos Tim Svanholt Automobiler er vi blandt andet specialiserede inden for Porsche, og det er særligt de klassiske og lidt ældre modeller, vi er specialiserede inden for.

Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Reparation
  • ​Serviceeftersyn
  • ​Synsklargøring​

Vi har kunder fra hele Sjælland

Vores Porsche-værksted er beliggende i Roskilde, og vi har lokale kunder fra de omkringliggende områder som for eksempel Tune, Ringsted og Lejre, men vi har kunder fra hele Sjælland på grund af vores renomme. For os er tillid og tryghed hos vores kunder afgørende, og det er formentlig en af årsagerne til, at vi i mere end 50 år har haft mange trofaste kunder.​

Køb og salg af Porsche

Hvis du leder efter en brugt Porsche til salg, kan vi også hjælpe dig. Vi er ikke kun et Porsche-værksted, der udfører reparation, service og synsklargøring af din bil. Vi tilbyder også køb og salg af Porsche, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model og bringe den hjem til dig.

Fortæl os om dine ønsker og behov i forhold til model og pris, så undersøger vi markedet og finder en model, der matcher dine ønsker og krav.
​ 

Kontakt vores Porsche-værksted og hør mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan vores Porsche-værksted kan hjælpe dig og din Porsche, har du nogle spørgsmål omkring priser, eller kunne du tænke dig at bestille en tid på vores autoværksted? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. 

Hvis du ønsker at bestille en tid på vores Porsche-værksted, kan du enten ringe til os på telefon 46 480 500 eller skrive til vores e-mail mail@svanholtautomobiler.dk.

Har du nogle spørgsmål, kan du benytte dig af de samme kontaktinformationer, eller du kan skrive til os via vores chatfunktion for at få en hurtig besvarelse af dit spørgsmål. Vi er desuden også Audi & VW værksted.

Svanholt Automobiler

Specialister i Audi, VW, Skoda, Seat og Porsche

Tryghed, tillid og indgående erfaring.

Specialister siden 1964

Stort kendskab og ekspertise igennem mere end 50 år.

​Vores kunder er glade for os

Vi er anmeldt til 4,6 stjerner på baggrund af +40 anmeldelser på Google

Åbningstider

​Mandag - fredag 07.30 - 15.30

Vedr. køb/salg er der udvidede åbningstider efter aftale.

Middagslukket mellem 12.00 - 12.30

Kontakt os i dag!