Brugte biler til salg – vi sælger alle de populære mærker og modeller

Står du foran at skulle købe bil, så kom forbi vores autoværksted Tim Svanholt Automobiler, nær Tune, Ringsted og Roskilde på Sjælland. Vi tilbyder bilsalg i form af et udvalg af brugte biler i høj kvalitet – især inden for mærkerne VW, Audi, Seat, Porsche og Skoda.

Alle de brugte biler til salg i vores bilsalg gennemgår en grundig klargøring inden salg i Lejre nær Roskilde, da vi ønsker at holde en høj standard for vores biler. Det mener vi, at kunderne har krav på.
Se vores biler på Bilbasen

Bestilling af bil? Vi får din ønskebil hjem

Vi er specialister i de ovennævnte bilmærker, og er din ønskede bil ikke på listen over de brugte biler, vi typisk forhandler, må du ikke fortvivle, da vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at finde lige præcis den bil, du drømmer om.

Det vigtigste for os er, at vi leverer nøjagtig den bil, som vores kunder har brug for. Har du allerede besluttet dig for køb af en af vores brugte biler til salg, og må det gerne gå lidt stærkt med levering – så kan vi skaffe nummerplader indenfor en time!

Se vores biler på Bilbasen

Hjælp til bilkøb – få rådgivning om finansiering

Det kan være lidt af en jungle at købe brugt bil. Hvordan sikrer man sig, at man får mest muligt for pengene, og hvordan finder man overhovedet frem til den bil, der matcher ens ønsker? Her kan Tim Svanholt Automobiler i Roskilde på Midtsjælland hjælpe. Hvis du fortæller os, hvilke krav du har til bilen, kan vi screene markedet for bilsalg og skaffe den hjem til dig.

Har du brug for finansiering, så kontakt os, vi har altid konkurrencedygtige vilkår for finansiering af brugte biler til salg og leasing.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du yderligere information om vores brugte biler til salg, fx hvilke mærker vi har i øjeblikket, eller pris/priser i forhold til om de er billige eller dyre, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer hjertens gerne dine spørgsmål – og kommer med gode råd, så du kommer hjem med drømmebilen.

Kontakt os på telefon 46 480 500 eller e-mail mail@svanholtautomobiler.dk, hvis du vil høre mere.

Bilkøb? Kontakt os!

Svanholt Automobiler

Specialister i Audi, VW, Skoda, Seat og Porsche

Tryghed, tillid og indgående erfaring.

Specialister siden 1964

Stort kendskab og ekspertise igennem mere end 50 år.

​Vores kunder er glade for os

Vi er anmeldt til 4,6 stjerner på baggrund af +40 anmeldelser på Google

Åbningstider

​Mandag - fredag 07.30 - 15.30

Vedr. køb/salg er der udvidede åbningstider efter aftale.

Middagslukket mellem 12.00 - 12.30

Kontakt os i dag!